UV maling til tøj og krop er en fantastisk måde at gøre festen anderledes og uforglemmelig på for dine gæster. UV maling er selvlysende maling, der fås i mange farve og nuancer – især neonfarver. Det sjove ved UV  farver er, at det ikke kan ses af menneskeøjet i almindelig lys, men når, der bliver mørkt så bliver UV malingen selvlysende.

UV malingen er en god måde at skabe en glæde og energi til festen og UV malingen kan komme i spil enten

  • objekter som tøj eller andre steder i festlokalet, som kan tåle at blive malet med UV maling.
  • Deltagernes egne kropsdele såsom arme, mave, ansigt eller ben.

UV maling er meget kendt fra blandt andet fester og events. Der findes både rave-fester, colourful-fester og temafester, hvor alt til festen bliver malet med UV-maling for at gøre festen endnu vildere og sjovere.

Man kan enten bruge en enkelt farve eller flere farver for et skabe et unikt udtryk. Her vælger man også at fuldføre sit ”look” og festen ved at inddrage knæklys, UV-lamper og UV-makeup.

Ønsker, du at afholde en rave-fest? Så gå ind på EventButler, og få hjælp til at finde stedet til at afholde din kommende fest.

Hvilken type UV maling skal jeg vælge til min fest?

UV maling som UV maling på spray kan benyttes til at lave kunst på vægge eller, læder, pap, træ og lignende, og der er en speciel UV maling, der (1) er bedre til disse typer overflader, samt (2) sidder bedre fast og derfor passer den type UV maling ikke så godt til brug på kroppen.

Derfor er det vigtigt at finde den rigtige UV maling til ansigtet og kroppen. Her skal man vælge en UV maling, der er hudvenlig, der er nem at påføre med fingrene eller pensel og nemt kan vaskes af med vand og sæbe.

Typisk skal man bruge en 10-12 ml. per person for at male sig selv i ansigtet. Derfor anbefaler vi, at i går sammen 5-10 stykker og køber en masse forskellig farve, så i kan blande farverne og skabe det helt rigtige ”fest-look”.

Hvilket UV maling til krop og ansigt skal jeg vælge?

Der er 4 meget kendte mærker indenfor UV maling til krop og ansigt. De 4 følgende brands er de 4 brands vi anbefaler at bruge til jeres næste UV maling fest.

  1. Paint Glow pro – UV face paint (12 ml.)

Den første er denne UV face paint, der er godkendt til både ansigt og krop samt kan nemt vaskes af med sæbe og vand.

Pris: 20,-

  1. Paint Glow – UV Face & Body paint (50 ml.)

Hvis ikke de ovenstående 12 ml. er nok så anbefaler vi at tag et kig på en af de større flasker, der er ideel for personen, der går meget til fest og ønsker at skille sig ud hver gang.

Pris: 69,-

  1. Paint Glow – Glow in the dark face and body paint kit (6×13 ml.)

Hvis du ikke ønsker at ligge dig fast på en bestemt farve, så kan det være en fordel at købe et kropsmaling sæt, der består af flere farver.

Ovenstående sæt er godkendt til både ansigt og krop, og i kropsmaling sættet følger der 6 flasker med i 6 forskellige farver med 13 ml. per flaske.

UV malingen kan fjernes med vand og sæbe og tørrer hurtigt og danner ikke hverken flager eller plamager – den sikrer altså, at du står knivskarpt hele natten.

Pris: 109,-

  1. Paint Glow – Glitter face and body gel (10 ml.)

Hvis man ikke kan nøjes med UV maling så kan man købe ovenstående produkt, der også indeholder glitter.

På den måde lyser du ikke kun op i UV lys, men du glitrer også i normalt lys. Gelen kan bruges til både krop og ansigt, og den er hurtigt tørrende og nem at vaske med vand og sæbe.

Pris: 10,-

Har du kommnentarer til UV maling til tøj og krop?

Så kommenter endelig nedenfor!

Læs også få svaret på: Hvad er vindskeder?