Tips til at komme godt i gang med det store malerprojekt

Annonce

Trænger væggene til den helt store omgang? Virker det uoverskueligt, og har du allerede udskudt det alt for længe? I så fald er du ikke alene. Store malerprodukter virker ofte overvældende, og med de forkerte redskaber kan de også let blive det. Heldigvis er der råd at hente.

De store ting først

En meget vigtig ting, når du skal i gang med at male vægge, er naturligvis en god stige, så du kan nå hele vejen op til loftet. Et godt køb kunne for eksempel være denne trappestige 3 trin, hvor du tilmed har en lille værktøjshylde lige ved hånden. En trappestige 3 trin har en perfekt højde til langt de fleste projekter, og er nem at flytte rundt med. Det gør trods alt hele projektet noget mere overskueligt, at du ikke skal til at flytte rundt på en tonstung stige. Med en trappestige 3 trin er du allerede godt i gang, men selvfølgelig skal der mere til. Hvis du vil passe godt på ryggen, er det en rigtig god idé med en rullevogn. Med en rullevogn til din maling slipper du hurtigt for mange gange op og ned af din nyindkøbte trappestige 3 trin.

Andre helt essentielle indkøb

Efter disse køb skal du selvfølgelig også have købt noget maling – det er klart. Alligevel kan processen være mere besværlig, end først antaget, fordi der er så mange nuancer og typer af maling at vælge imellem. Her er det en god idé at forhøre dig ved en professionel, for at blive klogere på, hvad der er det bedste valg i netop dit tilfælde. Herudover skal du selvfølgelig have købt redskaber til at male med. I den forbindelse er det vigtigt både at købe en malerrulle, der er god til de brede flader, og mindst én pensel i god kvalitet til kanter og hjørner. Den du ikke lige har gang i, kan du belejligt lægge fra dig på din trappestige 3 trin, så du hele tiden sørger for at en god arbejdsstruktur med orden i sagerne. 

Styr på detaljerne

Så langt så godt. Nu er det bare med at få styr på de sidste ting som for eksempel at klargøre væggene til at blive malet og at afdække gulvene. Det ville jo være ærgerligt, hvis hele gulvet blev dækket til med malerpletter. Til at afdække med kan du nøjes med at bruge gamle aviser, men du kan også gå mere professionelt til værks og for eksempel købe afdækningspap. I samme ombæring kan du passende lægge malertape i kurven, og så er du ellers ved at være klar til det store projekt. 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.