Skab hyggebelysning med LED strips

Vil du gerne give dit hjem personlighed? LED strips er svaret på den hyggeligste og mest stilfulde belysning, som kan forvandle stemningen i hvilket som helst rum.

LED strips kommer i mangefarvede varianter med forskellige lysfunktioner, så du kan indrette alt fra stuen, soveværelset eller altanen med den flotteste hyggebelysning.

Hvad er LED strips?

LED strips er en fleksibel og simpel lyskilde, som kan monteres stort set over alt via et selvklæbende bånd. LED strips kommer som et sammenrullet bånd, hvorpå der sidder en masse små LED pærer. På den modsatte side af pærerne er en selvklæbende bagside, som kan hænges fast på vægge, møbler, husmure og meget mere.

Via en ledning forbindelse kan båndet tilsluttes en strømforsyning, og så er der smuk og hyggelig belysning fra det lille simple bånd. Du finder et bredt udvalg af smarte LED løsninger på LEDProff. Her kan du shoppe kvalitets LED pærer og spots og strips til det stilfulde og moderne hjem.

Spar på strømmen med LED

LED strips er en effektiv lysløsning også, når det kommer til at spare på strømmen. Normale lyspærer udsender også store mængder af varme, hvilket tager hårdt på strømregningen.

LED teknologi er utrolig smart til strømbesparelsen, da de små pærer på båndet ikke generere særlig meget varme. Faktisk kan du komme op og spare op til 80% strøm ved blot at udskifte få lyskilder med LED strips i stedet.

Hvor kan jeg bruge LED strips?

LED strips er en velkendt lysløsning inden for bar og diskotekmiljøet. De små og stort set usynlige bånd udsender et kraftigt og farverigt lys, som sætter den helt rette stemning i et lokale. De er også nemme at placere hvor som helst, både omkring møbler, i loftet eller nede på gulvet.

LED strips kommer som sagt med en stærk klæbefunktion, så du behøver ingen søm og værktøjer for at opsætte båndet på væggene. Mange bruger LED strips bag fjernsynet for at give bagsiden af skærmen en fed lysende effekt. Andre hænger LED strips i loftet på soveværelset for en afdæmpet hyggebelysning ved sengetid.

LED strips kan også bruges i rammen af hoveddøren eller rundt om skabene i hjemmet. Du kan også eksperimentere med at sætte LED strips under sengen eller sofaen for en fed lyseffekt nede fra. Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænser for den stilfulde belysning med LED strips.

LED strips til smart home

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af din belysning, så kan LED strips også blive en del af dit smart home. Intelligent belysning dukker op i flere og flere danske hjem, hvor lyskilder for eksempel kan kontrolleres via stemmestyring.

Du kan for eksempel tænde og slukke for dine LED strips ved hjælp af din stemme. Du kan også ændre lysets farve eller få det til at skifte farve i takt med musik. Nogle LED strips kan også styres via en app fra din telefon, så du kan ændre lysets farve, mens du sidder og nyder lysshowet fra sofaen.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.