Sådan renser du dine møbler – hurtigt og nemt

Når du vedligeholder dine møbler løbende, vil de holde sig rene og pæne i længere tid. Vedligeholdelse af møbler behøver ikke at være svært og en enkel rengøring kan holde i flere år. I denne artikel får du vores bud på, hvordan du nemt og hurtigt kan vedligeholde og rense dine møbler, så de holder sig som nye over tid.

Du bør starte med at støve dine møbler af med en blød klud. Sørg for at komme ind i alle kroge og hjørner. Når du har støvet af, kan du gå videre til rengøring med en mild sæbe og vand. Du behøver ikke at bruge nogen skrappe kemikalier, men blot en mild sæbe, der ikke skader møblernes overflade

Efter en god møbelrens skal du sørge for at tørre dine møbler helt. Du kan bruge en blød klud eller papirhåndklæder til dette formål. Når dine møbler er tørre, kan du evt. påføre en polering. Dette vil hjælpe med at beskytte overfladen og holde dine møbler som nye.

Det var det hele! Med blot en lille smule regelmæssig vedligeholdelse kan du holde dine møbler flotte i mange år fremover.

Sådan renser du din sofa

Din sofa er et af de møbler i lejligheden, som bliver brugt mest og som derfor hurtigst bliver snavset. Sådan rengør du den hurtigt og nemt:

Start med at støvsuge sofaen med polstringstilbehøret. Sørg for at komme ind i alle kroge og hjørner. Når du har støvsuget, kan du gå videre til rengøring med en mild sæbe og vand. Du behøver ikke at bruge nogen skrappe kemikalier, men blot en mild sæbe, der ikke skader sofaens overflade.

Efter rengøringen skal du sørge for at tørre din sofa helt. Du kan bruge en blød klud eller papirhåndklæder til dette formål. Når din sofa er tør, kan du evt. anvende en stofbeskytter. Dette vil hjælpe med at beskytte stoffet mod spild og pletter.

Sådan er det! Med blot en hurtig sofarens og regelmæssig vedligeholdelse, kan du holde din sofa flot i mange år fremover.

Sådan rengør du dit sofabord

Dit sofabord er et af de mest brugte møbler i dit hjem, og derfor er det også det, der bliver hurtigst beskidt. Her er hvordan du rengør det hurtigt og nemt:

Start med at støve sofabordet af med en blød klud. Sørg for at komme ind i alle kroge og hjørner. Når du har støvet af, kan du gå videre til rengøring med en mild sæbe og vand. Du behøver ikke at bruge nogen skrappe kemikalier, men blot en mild sæbe, der ikke skader sofabordets overflade.

Når du har gjort rent, skal du sørge for at tørre dit sofabord helt. Du kan bruge en blød klud og en smule vand til at tørre efter med.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.