Det er dyrt for dig at få malet dit hus – lige meget hvordan du skal have malet det. Trænger huset meget til en omgang, bør du låne pengene, så der ikke ender med at ske skade på huset.

Prisen for at male ydervæggene af dit hus kommer selvfølgelig først og fremmest til at afhænge af, hvor stort dit hus er. Er det et lille hus, vil regningen blive mindre, end hvis det er et stort hus, der er tale om. Lige meget om du har et stort eller et lille hus, kommer det dog til at være en forholdsvis stor udgift for dig at få malet huset. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på det lige meget hvad.

Dine udgifter til at få malet kommer selvfølgelig også til at afhænge af, hvilken form for maling du vælger, og hvilken overflade dine ydervægge har. Det er meget populært at få kalket en murstensfacade for at få et andet udtryk. Det er dog også noget mere bekosteligt, end hvis du bare skal have frisket farven på huset op. Du kan læse mere om at få kalket din facade her.

Indhent et tilbud på prisen

For at få den lavest mulige pris er det først og fremmest en god ide, at du indhenter tilbud fra flere forskellige malere. Dermed kan du vælge det firma, der har den laveste pris. Allerede der kan der være en del penge for dig at spare. Det bør derfor altid være skridt nummer 1 for dig, når du skal hyre en håndværker.

Bør jeg spare penge op? Eller låne dem?

Selvom du har fået en maler til at give en god pris, skal du stadig regne med at bruge en del penge på projektet. Derfor er det en god ide, at du sparer pengene op, hvis du har tid til det. For det kommer helt an på standen af dit hus, om det bedst kan betale sig for dig at spare op eller at låne pengene.

Hvis malingen på dine ydermure er i en meget dårlig forfatning, kan den bedste løsning for dig være, at du låner pengene og sørger for at få det fikset omgående. Dermed undgår du, at der kommer til at ske yderligere skade på huset. Har du brug for at låne penge, så sammenlign forbrugslån på Moneybanker.dk.

Glem ikke håndværkerfradraget, når du skal have malet

Når det kommer til prisen på at få malet, er det vigtigt, at du også husker på, at du ofte kan trække penge for håndværkere fra i skat. Det er med til at gøre, at det ikke kommer til at blive lige så dyrt for dig at hyre en maler.

Derfor skal du selvfølgelig altid se på, om du har mulighed for at trække pengene fra i skat. Det er virkelig en god mulighed for at få råd til reparationer i hjemmet.