Et nymalet hus bør komme til sin ret, for eksempel ved at gøre brug af tricks til indendørs eller udendørs indretning, der for alvor kan fremhæve de flotte og nymalede flader. Du kan for eksempel vælge at dekorere med plantekasser udendørs eller andre fine detaljer, der går godt hånd i hånd med nyistandsatte vægge og mure.

Den rette plantekasse afhænger af dit hus

Heldigvis findes der mange flotte og unikke plantekasser, også når det kommer til plantekasser udendørs. Af den grund kan du altid finde den helt rette type plantekasse til dig og dit hjem, ligegyldigt hvordan æstetikken ellers er blevet. Overvej for eksempel følgende:

  • En høj plantekasse er til dig der gerne vil have noget bestandigt foran huset. Vælg for eksempel en plantekumme med espalier, så planterne rigtigt kan vokse op og tage sig pænt ud op ad det nymalede hus.
  • Skal du tænke funktionalitet ind i dit valg af plantekasse, kan det for eksempel være en plantekasse der delvist kan fungere som bænk. Det ser ikke blot smukt ud, men har også gode dobbeltfunktioner – ligegyldigt om planterne er i blomst eller ej.
  • Vælg en plantekasse med hjul, hvis det er vigtigt, at du skal kunne flytte den omkring på terrassen eller ved indgangen.

Din boligs udtryk bestemmes af helhedsindtrykket

Der er typisk en længere række af aspekter, som til sammen udgør udtrykket, som din bolig giver fra sig. Af den grund skal du typisk slå til på en række områder, hvis du gerne vil give et flot helhedsindtryk. Et af de områder, der især kan virke gennemført, er det at kombinere et flot og nymalet hus med de fineste nye plantekasser.

Du kan med fordel tænke over, hvad der passer godt sammen, eller du kan være eventyrlig og gå på opdagelse i de mange muligheder og på den måde prøve dig frem.