Planlægger du at lave et gaming-værelse, skal du naturligvis have det rette teknologiske udstyr. Vi giver dig derfor nogle gode råd til, hvilke teknologiske overvejelser du skal gøre dig.

Planlægger du at lave et værelse, du kun skal bruge til gaming? Hvor du kan trække dig tilbage og ikke blive forstyrret, men blot være omringet af alt det fedeste gaming-udstyr? Det skal naturligvis være et værelse, hvor der er rart at være, hvor man sidder godt, og hvor man kan holde ud at tilbringe den tid det tager at udleve sine helte-fantasier i spil som League of Legends. Det kunne også være, at man ville deltage i en af de mange forskellige Maria Casino-turneringer, der let kan vare flere timer. Her kan man samle point sammen via udvalgte spilleautomater, og hvis man får flest, vinder man turneringen. Man kan også få tildelt belønninger for indsamlede point over mindst 20 spins i træk.

 

Det er selvsagt nødvendigt, at man investerer i et ordentligt headset, når man skal overveje udstyr til sit gaming-rum. Et godt headset skal passe til den type spil, du foretrækker, og derfor skal du se på parametre som lydkvalitet og standard for en god mikrofon. Det skal selvfølgelig være et par hovedtelefoner, som du kan holde ud af have på over mange timer. Husk også på om det er vigtigt for dig, at de er trådløse. Herudover skal du også have en god skærm, som har en høj resolution, der kan gengive spillenes fede detaljer, kan håndtere store mængder dataoverførsler, og som er nem at tilslutte til det øvrige hardware. Sidst men ikke mindst kan det være en god idé at se på en skærm, som har øjenbeskyttelse og ergonomi, så du ikke får skader af at sidde for meget.

Møbler i dit gamingrum

Dit gaming-rum skal selvfølgelig også møbleres. Her er det naturligvis vigtigt, at du ser på rummets størrelse, når du vælger møbler. Der kan hurtigt blive varmt i et rum med meget elektronik, så du kan se på løsninger, som kan køle det ned, når udstyret er tændt. Det er i hvert fald vigtigt, at du ikke vælger møbler, som gør det overmøbleret. Sørg for at der er luft imellem møblementet – også hvis nogle af spillene forudsætter, at I har plads til at røre jer. Men først og fremmest skal I vælge sofaer eller stole, som er behagelige at sidde i. Det kan være gaming-stole, som er særligt designet til formålet, eller det kan være siddemøbler, I blot føler jer godt tilpas i. Dernæst skal der selvfølgelig være et afsætningsbord til mad og drikke, og der skal være et form for tv-møbel, hvor din skærm, computer, spillekonsol og andet udstyr kan stå. Du skal også overveje, om der skal være plads til et par gode højttalere. En sidste ting du kan overveje er et køleskab. Du kan få et lille køleskab, som næsten er lavet til et gaming-rum til en ret billig penge. På den måde skal du ikke gå så langt, når du og vennerne vil have kolde drikkevarer, mens I gamer.