Pift hjemmet op med frisk ny maling på væggene

Nogle gange skal der bare ske forandringer i livet og det kan f.eks. være i form af boligens indretning. Det kan faktisk være helt terapeutisk at lave indretningen om, hvad enten det er full-makeover eller en omrokering af møblerne. Hvis også du, trænger at give hjemmet nyt liv, så kan du overveje nogle af disse gode tips til indretningen. Læs med her.

Hvorfor overveje ny maling til væggene?

Mange hjem i Danmark er prydet med hvide vægge, som er ganske standard. Selvom der er meget man kan gøre for at gøre hvide væggene sjovere at kigge på, så kan en omgang maling altså give nyt liv til rummene. En ny og flot farve til væggene med Jotun maling, kan med sikkerhed give masser af hygge og stemning i hjemmet. Deres maling kommer i udtryksfulde farver, som kan bruges både til indendørs- og udendørs brug. Mal én enkelt væg eller flere, for at personliggøre din helt egen stil i hjemmet.  

Gør noget ved dit soveværelse

Påtænker du at male dit soveværelse, så kan det være relevant at vide noget om farver i soveværelset. Bestemte farver, kan nemlig gøre noget ved sindet og derfor er det ikke lige meget for alle, hvilke typer de vælger. Du kan med fordel klikke på linket og blive inspireret til, hvilke farver der passer til soveværelser.

Tofarvet vægge

Hvis du gerne vil være ekstra kreativ, når det kommer til vægmalingen, så kan du overveje at male i 2 farver. Du kan eksempelvis lave en opdeling i midten vandret og så male en lys og mørk farve. Det er en anderledes måde at male væggen på, men det trender faktisk og så er det enormt personligt.

Mal dine møbler

Det er ikke kun væggene som maling pynter på. Hvis du gerne vil pifte andre dele af boligen op, så kan du eventuelt overveje at male dine møbler i en ny farve. I stedet for at skifte gamle møbler ud med nye, kan en omgang maling altså give et fantastisk pift til boligen. Det er dog vigtigt, at du vælger det helt rette maling til materialet.

Nye farver i hjemmet gør godt for sjælen

Når du skal i gang med det helt store indretningsprojekt, så overvej gerne at springe ud i at bruge farver som du normalt ikke er til. Glade farver gør bare noget ved stemningen og hyggen i et hjem, så hvorfor ikke overveje nye tiltag?

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.