maling af tag

Det er ikke blevet nemmere at købe og sælge boliger efter at finanskrisen har raset over Danmark. Selvom stormen fra krisen har lagt sig, er folk mere på vagt når de skal købe bolig. Denne varsomhed betyder at købere går målrettet efter fejl og mangler i håb om at få et forholdsmæssigt nedslag i prisen og det er her maling af tag kommer ind.

Eternit tage kan let se slidte og gamle ud selvom de er funktionelle

Eternittage har eksisteret i mange år i Danmark. Det er der flere gode grunde til. For det første er det en pæn, enkel løsning som passer til det danske byggeri. På grund af pladernes opbygning er de også nemme at samle op imod hinanden og ydermere betyder opbygningen af dem at lægteafstanden er større end ved andre tagløsninger hvilket betyder at totalomkostningen ved taget er mindre. I de gode gamle dage havde man asbest i eternit-pladerne hvilket betød at de stortset holdt evigt. Dette er af flere gode grunde ikke tilladt mere, så derved er pladerne ikke ligeså langtidsholdbare som førhen. Denne ændring af produktet har også medført at potentielle købere er mere obs. på de hvordan eternittaget ser ud. Her er det du kan få det malet, så det virker nyere.

Simpel nem proces at få taget malet

Der er en del firmaer som specialiserer i at male eternittage. Denne specialisering medfører flere fordele for dig som kunde. Den første er at håndværkerne er hurtige til deres håndværk. Således bliver timeprisen lavere og samtidig bliver resultatet bedre idet at det er håndværkere som ikke laver andet som udfører arbejdet. Du skal som udgangspunkt ikke klargøre noget. De står for klargøring og maling.

Få malet i stedet for spulet taget

Det har desværre været populært for udenlandske håndværkere at tilbyde højtryksrensning af taget for at fjerne alger og mos fra taget for at få det til at se nyt ud. Hvorom det er rigtigt at denne løsning fjerner mos og alger så giver det ikke det samme pæne resultat som maling af taget gør. Dernæst så er det sjældent at disse håndværkere sørger for at tætne taget inden de går i gang. Dermed løber du en kæmpe risiko for at få vandskade på loftet og siden det er udenlandske håndværkere som ikke er medlem af nogen garantifond er der ingen erstatning at få. Så vælg en langtidsholdbar løsning nemlig at få malet taget af danske håndværkere. For når taget er nymalet, vil pladerne se nye ud og en evt. køber af ens hus vil ikke fokusere på pladernes alder det de vil syntes nye. Det er dog ikke kun hvis du skal sælge du kan overveje at få malet taget. Du kan også gøre det hvis du vil give dit hus et kosmetisk lift eller hvis du påtænker at omlægge lån. Så kan tagmaling være med til at give dit hus en højere vurdering.