Overlad malerarbejdet til professionelle og undgå helligdage, løbere og besvær med rengøring. En professionel maler klarer malerarbejdet for dig og sikrer et holdbart resultat, som du kan holde ud at kigge på i mange år fremover. Research på den maler, du vælger, og indhent altid flere gode tilbud på din opgave. Det betaler sig at bruge fagfolk til malerarbejdet inde og ude. 

Lad konkurrencen presse priserne nedad, så du kan få en god pris på dit malerarbejde – indhent tilbud fra 3 forskellige malerfirmaer, og vælg det bedste. 

Du kan trygt vælge det billigste tilbud, hvis malerfirmaet har et stort blåt M på hjemmesiden. Det store blå M er din garanti for godt arbejde og mulighed for at klage formelt, hvis malerarbejdet ikke lever op til dine forventninger. 

Indhent 3 tilbud på malerarbejde

Professionelt malerarbejde er godt arbejde, og du behøver ikke overskride dit budget for at finde en god maler. 

Få pris på en maler fra 3 forskellige malerfirmaer online og vælg den, der matcher dit budget bedst. Du kan selv definere din maleropgave, inden du får priser. Så er du helt sikker på, at de priser du får, er realistiske. 

Fordelen ved at indhente tilbud fra flere malermestre er, at konkurrenceelementet naturligt sænker priserne. Malerfirmaerne er ganske enkelt klar over, at for høje priser betyder, at de mister opgaven. 

Sørg for at researche på malerfirmaerne, der afgiver tilbud, inden du beslutter dig. Prisen er ikke alt, når du skal have malet. Kvaliteten og kommunikationen med firmaet skal også være i orden. 

Er den billigste maler god nok?

Ja, den billigste maler er god nok, hvis malerarbejdet er i orden. Du forventer måske malerarbejde i topkvalitet, når du hyrer en professionel maler? Men ikke alle malere er lige dygtige, og derfor er det en god idé at gå efter dem, der har et stort blåt M på deres hjemmeside.

Det store blå M betyder, at malerfirmaet er med i Danske Malermestres garantiordning og Håndværkets Ankenævn. Det giver dig formelle klagemuligheder, hvis arbejdet ikke er i orden. 

Finder du – efter at malerarbejdet er færdigmeldt – helligdage eller steder, hvor malingen er løbet, så kontakt i første omgang malerfirmaet. De fleste malere vil meget gerne have chancen for at rette op på evt. utilfredsheder, inden sagen går videre til klageinstanser. 

Malerarbejde udføres af mennesker, og der kan derfor naturligvis ske fejl. Også for en professionel maler, der dog altid vil håndtere og udbedre fejlen professionelt.