En byggeplads uden konstruktionsovervågning er som et hus uden låse på dørene: ikke alle vil teste dørhåndtaget, men de, der ønsker at stjæle nogle værdigenstande, glæder sig over manglen på modstand.

Sofistikerede værktøjer til risikobegrænsning er ikke bare gode at have, de er afgørende for bygge- og entreprenørfirmaer. Betydelige aktiver, komplekse projekter og sårbare arbejdssteder gør byggeriovervågning særlig vigtig – og i betragtning af, hvordan udstyrstyveri er et voksende problem, kan det være tid til at opgradere dit system.

Efterhånden som byggebranchen vokser, gør byggepladserne det også, og det betyder, at der er mere værdifuldt råmateriale og dyre maskiner, der skal anvendes på byggepladsen.

Derfor er det især vigtigt at have værktøjer på plads til at forhindre tyveri på byggepladser. Her ser vi på, hvorfor byggeriovervågning er central for risikobegrænsning, og hvad vi skal kigge efter (og undgå) i din videoovervågningspakke.

Kommercielle byggepladser står over for en række risici hver dag og tyveri, brand og vandskader er på toppen af ​​listen over risici. Et godt overvågningssystem kan hjælpe med at mindske disse risici.

Overvågning er vigtigt af flere grunde. For det første kan de fungere som afskrækkende for kriminalitet, så kriminelle tænker to gange, før de begår tyveri eller brandstiftelse. For det andet kan et system som dette hjælpe dig med at opdage et problem tidligere.

Hvad man skal kigge efter i et overvågningssystem

Ifølge eksperter, vil et forsikringsselskab anbefale, at du har fuld omkredsbeskyttelse som en del af din videoovervågningspakke. Derudover er det vigtigt med ordentlig og fremtrædende skiltning – dette alene kunne afskrække en del.

Fokus på video

Kamerakvalitet kan gøre en forskel; der er ingen tvivl om, at god video vil hjælpe mere end uklare billeder. Kameraer, der fungerer i al slags vejr med zoom, day- og nightvision, backup og to-vejs stemmefunktion er det bedste valg. Men selv disse funktioner er muligvis ikke nok.

Hvad hvis en storm lagde strømmen ned for et hele byggeområdet? For at undgå mørklægning skal du overveje at bruge et backupovervågningscenter til at registrere og lagre dine optagelser i tilfælde af strømsvigt eller hvis en anden forstyrrelse påvirker hovedovervågningsstationen.

Til sidst skal du sikre dig, at det overvågningsfirma, du vælger, kan minimere serviceafbrydelse ved hurtigt at reparere eller udskifte beskadiget udstyr. Når alt kommer til alt, jo længere du går uden et velfungerende overvågningssystem af byggepladsen, jo ​​længere er din virksomhed i fare.