Guides

På denne side kan du finde en række af de mest populære guides på Malerfirma1. Nedenfor er de listet efter popularitet.

Ledhejseport – En DIY guide til ledhejseporte. Hvis du heller ikke længere gider vippeporte, så læs mere her om hvordan du opspætter din egen ledhejseport.

Savsmuldstapet – Hvordan er det lige det er med det savsmuldstapet? Her får du en komplet guide til opsætning af savsmuldstapet plus tips og tricks og anbefalinger til forhandlere af savsmuldstapet.

Tapetopløser – Hvilken type tapetopløser skal du bruge til dit tapet? Her får du en guide til valg af tapetopløser, og lige så vigtigt en guide til hvordan du bruger tapetopløser. Læs mere her i Danmarks nok bedste guide til tapetopløser.

Maling af betongulv – Hvordan er det lige, at du får malet dit betongulv ordentligt? Her har vi en guide til maling af betongulv, der netop tager højde for de spidsfindigheder, der er ved maling af betongulv.

Diffusionsåben maling – Det er ikke alt maling som du kan bruge til  alting. Diffusionsåben maling er et godt eksempel på en speciel type maling, der lader materialet under “ånde”. Du kan  læse guiden til diffusionsåben maling her, og denne guide er både til diffusionsåben maling indenfor og udenfor.

Vævfylder – Er det lige meget hvilken type vævfylder du bruger? Malerlfirma1.dk har kigget nærmere på hvad der karakteriserer en god vævfylder, og hvad der er god vævfylder til prisen. Videre får du en grundig forklaring på hvordan du bruger vævfylder.

Opsætning af miljøvæv – Der er meget fokus på miljøet i disse år både det generelle miljø for naturen men også hjemmets miljøs betydning for familiens helbred. En guide til opsætning af miljøvæv passer perfekt ind i den sammenhæng, da opsætning af miljøvæv både handler om naturen og et sundt miljø i hjemmet!

Lærketræsolie – Her får du Danmarks nok største og bedste guide til lærketræsolie. Vi forklarer både hvorfor det er godt, hvor du skal bruge lærketræsolie, og hvordan du skal bruge lærketræsolie. Sidst men ikke mindst er der anbefalinger til hvilken type lærketræsolie, som du kan vælge imellem.

Skibslak – Hvad er e det lige det er med det skibslak? Hvorfor er det man bør bruge skibslak i bestemte situaitoner og ikke skibslak i andre situationer? Det kan du læse meget mere om her i Danmarks største guide til skibslak.

Vådrumsmaling – Et vådrum skal males med vådrumsmaling ellers er det spildt arbejde! Men hvorfor er det lige vådrumsmaling er vigtigt? Hvad er det vådrumsmaling kan som andre typer maling ikke kan? Hvilke typer vådrumsmaling anbefaler vi? Alle de spørgsmål plus mange flere får du svar på i denne guide til vådrumsmaling.

 

Denne side med guides opdateres løbende!