Hvis du er typen, der godt kan gå hen at blive en smule rastløs, hvis du sætter dig i sofaen og prøver at slappe af, så kan det være, du burde gå i gang med et gør det selv-projekt. Gør det selv-projekter kan godt blive til noget stressende noget, som i sidste ende ikke er sjovt, men hvis du vælger et projekt, som kun er for din skyld, kan du tillade dig selv at tage det stille og roligt og bare have det sjovt med projektet. Her kan du få nogle ideer til projekter, du kan gå i gang med.

Hjemmestrik

Hjemmestrik er en klassiker. Både mænd og kvinder kan hygge sig med at strikke eller hækle for den sags skyld. Det kræver kun garn og strikkepinde og så kan du gå i gang. Hvis du ikke ved, hvordan man gør, kan du finde en masse videoer om det på nettet. Så kan du strikke en trøje eller et tæppe eller måske noget helt tredje. Det gode ved strik er, at hvis du bliver god til det, kan du sagtens sidde og se tv eller andet imens, og så vil du blive holdt aktiv, fordi du skal holde strikkeriet i gang.

Hjemmelavede møbler

Hvis du har brug for et lidt større projekt, som vil kræve din fulde opmærksomhed, så kan du gå i gang med at lave møbler. Hjemmelavede møbler er en lidt mere besværlig sag en strik, men det er virkelig tilfredsstillende, når du så bliver færdig med en vellykket stol. Du kan sagtens gå i gang med at lave møbler derhjemme med en hammer og en sav, men hvis du skal ud i nogle mere stilede og designede møbler, så skal du nok have fat i noget mere specifikt værktøj som f.eks. fra Hope Woodturning. Du kan også sagtens gå i gang med mindre projekter som en trævase eller skål. Kun fantasien sætter grænser.

Lerdrejning

Lerdrejning er også et sjovt og kreativt projekt at gå i gang med. Det kræver dog lidt mere udstyr, end hvad man lige har derhjemme, men hvis du først får fat i det, så kan du hurtigt få timer til at gå med at hygge dig med at dreje ler til vaser eller tallerkener osv. Og når du så har lavet din keramik, så kan du male på det og bruge det i din hverdag.