Har du lige fået malet din lejlighed og renoveret den fra top til tå, så er der rigtig mange danskere som glemmer en vigtig detalje. Har du styr på dine låse??

Hvis man ikke har fået lavet et gratis sikkerhedstjek, er det på tide at man gør det.
Det er vigtigt at du følger med udviklingen, da sikringsbranchen udvikler sig hele tiden. Dette stiller store krav til de forskellige låsesmede, og der er en låsesmed ekspert.
Med hjælp fra PB Låse & Sikring kan du holde indbrudstyvene væk. Jo sværere og længere tid det tager for tyven at komme ind, jo hurtigere opgiver de og går væk igen.

Hvorfor først få lavet et sikkerhedstjek når tyven har været der?

I dag må man konstatere at sikkerheden i de fleste hjem er for dårlig. Behovet for at man får en bedre overvågning er i dag stigende og desværre stoler danskere stadig på deres gamle normale låsesystemer. F.eks. er en kædelås og normale hasper er ikke nok for en ordentlig sikkerhed i hjemmet.
Hvad med at få lavet et gratis sikkerhedstjek, inden det er for sent?

Det er desuden et normalt problem, at flere boliger er udstyret med gamle låse, som er slidte og derfor lette at bryde op. ​
PB Låse & Sikring anbefaler at udskifte låse og tilbehør hvert tiende år, låsene får en masse slid. Når du skifter låse og tilbehør får du også et overblik over hvem der har adgang til din bolig. Det kan være svært at holde styr på hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Vi håber at du kan bruge disse tip, når du nu har fået malet og gjort din bopæl i perfekt i stand.

Har du brug for en låsesmed, så tjek Låsesmed KøbenhavnLåsesmed Frederiksberg, eller deres andre steder i Storkøbehavn og Nordsjælland. 

Du kan også kontakte PB Låse & Sikring på 31313515 hvis du har spørgsmål omkring din boligs sikkerhed, eller at du gerne vil have at de kigger forbi dig til et gratis sikkerhedstjek