Få dine penge til at vokse med hjælp fra en investeringsrådgiver

investering

Har du en formue i form af en pensionsopsparing, en friværdi eller et overskud fra din forretning, kan der være mange veje at gå med denne formue. Der er mange ting at overveje i forhold til, hvordan du forvalter den bedst muligt, både nu og på længere sigt. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan få professionel hjælp til at forvalte din formue, så der kommer et godt afkast ud det og den vokser med tiden. Læs med her og bliv klogere på denne mulighed. 

Få en professionel investeringsrådgiver

Med en professionel investeringsrådgiver fra Saxo Bank kan du få hjælp til at forvalte din formue på en fornuftig måde, hvor dine penge gerne skulle vokse via minter markets. Der skal blot følges nogle enkle trin på denne vej, og du vil være godt kørende. Det første skridt er, at du opretter en konto i Saxo Bank. Her sætter du din formue ind på. Dernæst laver du en fornuftig plan sammen med din investeringsrådgiver, hvorefter du får nogle investeringsråd, der passer til dine ønsker for risiko, summen af penge, du ønsker at investere samt tidsperspektivet i det. Herfra er det at handle med Saxo Banks lave kurtage satser og give det tid. Du kan altid løbende få råd og sparring fra din investeringsrådgiver, så du ikke står alene med det. 

Prøv det af

Der kan være megen usikkerhed forbundet med at prøve dette af, hvis du ikke har nogen erfaring med det på forhånd. Her er det et råd, at du først prøver det af i mindre skala, hvis du lige vil se det an. Der er et minimumsbeløb, som du kan handle for, men derfra er det dig selv, der bestemmer tempoet og beløbet, hvilket kan være en god form for kontrol at have på et marked, hvor du måske ikke føler dig helt sikker. En investeringsrådgiver kan også give dig gode råd fra sin store erfaring med markedet, hvilket igen giver tryghed for dig, der måske er ny i spillet. Spørg endelig om alt det, der gør, at du har brug for at få noget afklaring, og tøv ikke med løbende at få råd og sparring, så du i selve processen føler dig tryg. 

Pensionsopsparing

Du kan nu også handle med din formue fra pensionsopsparingen. Det er nye tider, hvor nogle pensionsselskaber kommer ud med et negativt afkast, og man rent faktisk kan tabe penge på sin opsparing. Det sætter nye tanker igang i forhold til, hvordan du forvalter din pensionsopsparing bedst muligt. Det er trods alt sjovere at tjene penge på sin opsparing fremfor at tabe penge på den over tid. Lad investeringsrådgiveren guide dig til, hvorvidt en investering af din pension vil være en god løsning for dig. Der kan være nogle forhold at tage hensyn til, og disse skal vendes, inden du begynder at investere her. 

Den enkle proces med investering hos Saxo Bank tager dig trygt i hånden og lader dine penge vokse, helt af sig selv. Skridtet mod en større opsparing kan dermed gå denne vej og opsparing til et nyt hus er dermed tættere på. 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.