Et helt nyt look på dine vægge

Går du og er blevet lidt træt af dine vægge? Ser dit hjem lidt kedeligt ud? Fordi dine vægge ikke har nok oppe på dem eller fordi de har lidt for en mørk farve, så det lyser ikke rummet særlig godt op? Eller er du bare blevet træt af farven på dine vægge? Så er det da på tide at få gjort noget ved det! Om det er fordi væggene fuldkommen skal males igen med nye og anderledes farver, eller du bare skal give væggene lidt ekstra maling, som måske kun skal gå ud over en enkelt væg? Eller måske er du helt ude i at væggene skal spartelmales og laves helt på ny? Uanset hvad, skal der ske noget. Læs om dine muligheder her.

Maling kan komme i mange farver og nuancer

Man kan nemt tro at der kun findes muligheden at få din væg i enten sort eller hvid. Det er trods alt disse to farver rigtig mange har. Mest hvid, fordi det er branchen standard for hvad man bygger vægge i. På denne måde kan man så nemt male den ovenpå. Det er dog bare de færreste som når så langt, med at farve væggene videre. Men den mulighed har du altså. Og så burde du også gribe den. Så hvilke farver kan du lide? Hvad skal dine vægge være dækket i. Hvordan skal de se ud? Måske du skulle gå efter stemning og atmosfære. Farver bringer følelser med sig. Så tænkt på, hvad en farve kan gøre ved et rum. Hvis vi tager et rum, som er malet helt blåt, hvilken følelse og stemning vil du mene det giver dig, når du befinder dig inde i det rum. Er det en følelse og stemning du gerne vil have i din bolig. Og hvilket værelse ville det passe til?

Eller skal det laves helt på nyt med lidt spartelmaling?

Hvis nu du synes dine vægge er gået hen og blevet alt for grimme. Så grimme  at de ikke kan redes. Så er der kun to ting at gøre. Enten riv dem ned, hvilket kan være lidt ekstremt, eller spartelmale dem. Spartelmaling er noget du gør ved vægge, inden du maler nyt på dem. Du fornyer dem på en måde. Du fjerne alt det gamle og slidte, det du gerne vil have væk, og så kan du male på nyt på dem. Spartelmaling fra flugger er det godt sted at finde dette.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.