Ejerskifteforsikring – tryghed i forbindelse med bolighandel

Bliv klogere på fordelene ved en ejerskifteforsikring og find ud af hvad der er den bedste ejerskifteforsikring.

Når man står overfor at skulle købe eller sælge en bolig, er der mange forhold at tage stilling til og mange ting, man skal ordne. Det er fx sådan noget som tilstandsrapporter, der har til formål at afdække om der er noget i vejen med boligen, såsom ulovlige installationer med mere.

Det er dog sådan at en tilstandsrapport i visse tilfælde ikke formår at afdække alt ved en bolig, og skulle der så efterfølgende dukke problemer op, kan det blive en dyr affære for sælger.

Der er ikke nogen lov, der siger at man skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med en bolighandel, men det er en rigtig god idé at tegne én, lyder anbefalingen fra Dansk Boligforsikring, som er eksperter på området med mere end 20 års erfaring i branchen.

Hvad er en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring er en forsikring, der dækker udgifter til udbedring af skjulte fejl og mangler, samt ulovlige installationer m.m., som ikke er inkluderet i tilstandsrapporten, og som køber ikke kendte til ved overtagelsen af boligen.

Efter overtagelsen af en ny bolig, dækker en ejerskifteforsikring i de første 5 år. De mest almindelige skjulte fejl og skader er typisk mangelfulde eller ulovlige vvs-installationer og elinstallationer.

Hvad er fordelen ved en ejerskifteforsikring?

Den helt klare fordel ved en ejerskifteforsikring er at man ikke selv skal betale for udbedring af diverse fejl og mangler, som hurtigt kan løbe op i rigtig mange penge. Dermed kan man med ro i maven foretage sit boligkøb og vide at skulle der dukke skjulte skader, fejl og mangler op, så dækker forsikringen inden for de første 5 år.

Eksempler på fordele ved en ejerskifteforsikring:

  • En ejerskifteforsikring dækker udgifter til udbedring af skjulte skader, fejl og mangler
  • Ejerskifteforsikringen dækker i de første 5 år efter boligovertagelse
  • Ejerskifteforsikringen dækker i tilfælde af ulovlige el- og vvs-installationer
  • Ejerskifteforsikringen har en selvrisiko på kun 5000 kr.
  • Man er bedre stillet, hvis der dukker uforudsete skader op

Dansk Boligforsikring – eksperter i ejerskifte

Dansk Boligforsikring er et forsikringsselskab, der har specialiseret sig i alt, hvad der har med ejerskifte at gøre og således også ejerskifteforsikringer. Selskabet har eksisteret siden 2002, og er i dag førende i Danmark inden for ejerskifteforsikringer. 

Dansk Boligforsikring har nogle af de mest dækkende ejerskifteforsikringer i branchen, og Dansk Boligforsikring har stort fokus på at være i stand til at tilbyde de bedste forsikringsløsninger. Man bør man altid så vidt muligt sætte sig ind i de forskellige regler omkring ejerskifteforsikringer, inden man tegner en, og i denne forbindelse er det oplagt at spørge eksperter på området til råds.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.