Dette kan du gøre for at få en mere energivenlig bolig

elektriker koebenhavn

Kunne du også godt tænke dig en bolig, som er mere energivenlig? De fleste af os vil gerne have en mere energivenlig bolig – især i øjeblikket, hvor elpriserne er steget, og alting er blevet dyrere. Faktisk er det ikke så svært at få en mere energivenlig bolig. Læs med her i denne artikel og find ud af, hvordan du nemt kan foretage nogle tiltag til en mere energivenlig og bæredygtig bolig – for eksempel med De Grønne Elektrikere.

Gør dine elektriske installationer mere grønne

Det første du kan gøre for at få en mere energivenlig bolig er at gøre dine elektriske installationer mere grønne. Det kan du for eksempel gøre igennem De Grønne Elektrikere. Hos De Grønne Elektrikere kan du for eksempel få sat solceller op, så din energiregning bliver mindre, og dit energiforbrug bliver grønnere og bedre for miljøet. De kan også hjælpe dig med at få sat en lade stander op til din nye elbil, så du kan køre rundt på grøn energi. Derudover hjælper De Grønne Elektrikere med at udføre grønnere løsninger inde i dit hjem. For eksempel med at give dig vejledning til grønnere lamper og grønnere dørtelefoner. Og så kører De Grønne Elektrikere selvfølgelig selv rundt i elbiler eller på elcykler, når de skal forbi dig og udføre et stykke arbejde. Du kan finde De Grønne Elektrikere på linket her: https://degroenneelektrikere.dk/.

Efterisoler dit hjem

Det andet du kan gøre for at få en mere energivenlig bolig er at efterisolere dit hjem, så du på den måde bedre kan holde varmen inde i huset – så det ikke blot siver ud af væggene og taget, og du derved skal bruge mange unødige penge på varme. Den billigste løsning er her at efterisolere dit tag, da det både er nemmest og kræver mindst renovering. Her vil der blive sat ekstra isolering indefra under taget, så varmen på den måde ikke blot siver ud. Der er dog også en masse andre muligheder for, at du kan efterisolere dit hjem. Mange vælger også at efterisolere væggene, eller få installeret nogle vinduer med 3-lags ruder (eller endnu bedre ruder), så varmen ikke siver ud igennem hverken vægge eller vinduer. Der er mange muligheder, når det kommer til efterisolering.

Sluk det, du ikke bruger

Du har sikkert hørt det tusindvis af gange før: sluk alle de elektriske apparater, som du ikke bruger. Men det er alligevel et vigtigt råd. Derfor er det tredje du kan gøre for at få en mere energivenlig bolig at huske at slukke alt det, du ikke bruger. Det er for eksempel, at du skal slukke lyset i de rum i hjemmet, du ikke aktivt bruger, eller at du skal huske at trække stikkene ud på dine køkkenapparater, når de ikke er i brug. På den måde kan du spare en masse penge på din elregning (og samtidig gøre dit hjem mere energivenligt). Her kan De Grønne Elektrikere også hjælpe dig med at komme godt i gang med at finde på gode grønne løsninger til dit hjem indenfor el.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.