Det skal du vide når du leder efter en maler

Der er flere ting du skal tage højde for når du leder efter eller har brug for en maler. Du skal sørge for at være afklaret med hvor det er du ønsker at få malet henne. Det er vigtigt både af hensyn til typen af maling, men også fordi at farven skal passe til rummet. Du kan altid få hjælp til dette, enten ved at købe farveprøver eller tage en decideret farveskala med hjem fra feks Bauhaus, eller en helt anden farvehandler Flugger og Farver har også et meget stort udvalg i maling og farver.

Pensel eller Rulle?

Nu tænker du sikkert, jeg aner ingen ting om pensler eller ruller. Det behøver du heller ikke at vide så meget om det er blot vigtigt, at når først du har besluttet dig for hvilken type du vil gå med at du så holder dig til denne type og kun denne type, men hvorfor? Jo fordi der er forskel på mængden af maling. Mængden af maling der påføres er meget forskellige fra enten pensel eller rulle derfor kan der blive synlig forskel. Så brug derfor altid kun en af tingene enten pensel eller rulle.

Skal jeg male selv eller?

Spørgsmålet om du skal male selv eller få en professionel maler til det afhænger af flere faktorer. Den vigtigste af disse faktorer er tiden, hvis du har massere af tid kan du sagtens selv male og derved sparer en masse penge, du skal dog huske på følgende. En maler vil ofte kunne gøre det bedre end dig, og det selv om du har alt tid i verden, årsagen er at de laver ikke andet til dagligt og de bliver betalt for deres arbejde, såvel som du gør for dit.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.