Derfor skal man bo på Islands Brygge

Der er masser af fordele ved at bo i en storby som København. Selvom der er tale om den største by i Danmark, så er det stadig en overskuelig by, som man nemt kan komme rundt i på cykel. København er i disse år i udvikling, så der kommer hele tiden nye tilbud til københavnerne og dem, der flytter dertil. Men hvor skal man så bo? Det findes der mange gode bud på, men et område, der i dén grad er blevet populært, og som har alt, hvad hjertet begærer, er Islands Brygge, også kaldet ”Bryggen”.

Fordele ved en lejebolig på Islands Brygge

Der er mange fordele ved en lejebolig på Islands Brygge. Det er et frirum midt i det pulserende byliv, hvor man har mulighed for at trække vejret og komme lidt ned i gear. Selvom kvarteret ligger centralt i København, er der fredelige omgivelser, hvilket netop gør det så attraktivt at bo her. Man kan f.eks. tage en tur hen på Amager Fælled og nyde de grønne områder. Man kan også gå en tur langs vandet i Købehavns Havn. Om sommeren kan man hygge sig her, for der er både strand og havnebad, så der er rig mulighed for et dyp. Det kan man sådan set også om vinteren, hvis man foretrækker det. Hvis man tager cyklen, kan man stå på Rådhuspladsen på mindre end 10 minutter. Samtidig med den ideelle beliggenhed og omgivelser, så er der også byliv, butikker og cafeer på Islands Brygge.

Et kvarter i rivende udvikling med noget for enhver smag

Det er ikke kun de unge, smarte og moderne, som finder en lejebolig på Islands Brygge attraktivt. Kvarteret er også blevet populært hos børnefamilierne, fordi der findes mange tilbud til familiens yngste. Der er legepladser og daginstitutioner, og det er en stor fordel, at være tæt på både grønne områder og vand, når man har børn. Desuden er Islands Brygge et kvarter i rivende udvikling, da mange nye boliger er på vej. Det tyder på, at kvarteret i fremtiden bliver endnu mere attraktivt, fordi der vil komme stadig flere tilbud og muligheder i takt med, at flere nye boliger bliver opført. En anden fordel er, at der er gode forbindelser til offentlig transport som f.eks. metro og busser. Så selv hvis man ikke har lyst til at cykle, så kan man hurtigt og smertefrit komme rundt i hele byen.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.