Brug Kvik-Service til de store byggerier og events

byggeplads

Når du skal arrangere større projekter, der kræver mange hænder i form af håndværkere og teknikere, har du brug for et sted, de kan opholde sig. Under længerevarende projekter som store byggerier eller koncerter kan der således være behov for at skaffe sengepladser og toiletfaciliteter til de håndværkere, der knokler dagen rundt for at få projektet i hus.

Overvej derfor at henvende dig til Kvik-Service på https://kvik-service.dk/ . Her kan du få hjælp til at opsætte midlertidige faciliteter til overkommelige priser.

De helt simple løsninger

Begivenheder som for eksempel koncerter kræver folk, der kan opsætte scener og få gang i teknikker. De skal som minimum have toiletfaciliteter, der kan benyttes i arbejdstiden. Dette skyldes, at der ved disse større events ofte er langt til det nærmeste toilet, fordi arrangementet ofte stables på benene i et forholdsvis isoleret område.

Hos Kvik Service kan du blandt andet leje en toiletvogn med tanktoiletter. Dermed kan toiletterne bruges af flere folk uden at løbe risiko for at blive fyldt for hurtigt op. Ligeledes kan toiletvognen benyttes uden strøm, så du kan være sikker på, at håndværkerne altid har adgang til toiletfaciliteter.

Hvis du vil sikre ekstra gode forhold kan du også anskaffe en badmobil. Her gives der adgang til et eller to brusere, så folk kan tage et bad efter arbejdet. Det er endda muligt at få en badmobil med en vaskemaskine.

Når der kræves lidt ekstra

Nogle gange er et mobilt bad eller toilet ikke nok. På store byggeprojekter er der brug for adgang til et pause- og mødeområde. Et sted hvor håndværkere kan holde deres frokostpause og mødes for at planlægge dagens arbejde.

Her har du derfor brug for at anskaffe en mandskabsvogn, hvor der både er bade- og toiletfaciliteter samt opbevaringsskabe og et sted at sidde. Er der brug for at give folk en mere midlertidig beboelse, kan du leje en beboelsesvogn, som er meget lig en campingvogn. Her er der sengepladser, et lille tekøkken samt bade- og toiletfaciliteter. Dermed kan folk få hvilet ud efter en lang arbejdsdag.

Hvad skal du vælge?

Valget er som regel åbenlyst, da hvert projekt giver unikke problemer og behov. Generelt kan du holde dig for øje for længe projektet er planlagt til at vare, og hvor meget arbejde, der forventes hver dag. Ville det være godt med større faciliteter, hvor folk kan sove? Eller skal der blot være nogle toiletfaciliteter?

Du kan dog også overveje, hvor miljørigtig du ønsker at være. Det er muligt at leje såkaldte ’miljøvogne’. Det er vogne, der bruger mindre energi og er mere bæredygtige. Generelt kan du være miljøbevidst ved blot at leje de vogne, der er behov for. Ved at leje frem for at købe en masse forskellige vogne, du måske aldrig får brug for igen, lægger du mindre belastning på miljøet og bidrager til genbrug.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.