Brug for akut hjælpe til alkoholbehandling?

alkoholmisbrug

Har du eller en i din omgangskreds akut brug for hjælp til behandling af et misbrug af alkohol eller andet, så er det oplagt at tage kontakt til A Misbrugsbehandling, der er et behandlingscenter med mere end 20 års erfaring på området.

Misbrug kan ødelægge meget

Et misbrug af alkohol er noget, der kan ødelægger familier, venskaber og meget andet. Svigt og manglende nærvær gør ondt. Derfor er det dumt ikke at gennemgå misbrugsbehandling, når du eller en du kender er ramt af et misbrug.

Ambulant og anonym alkoholbehandling

At kunne komme igennem et behandlingsforløb for misbrug uden at det for store konsekvenser for ens dagligdag er for mange at foretrække. Hos A Misbrugsbehandling kan du gennemgå anonym alkoholbehandling, og det kan foregå ambulant, så kan du stadig passe dit arbejde og ikke vise din omgangskreds, at du er i alkoholbehandling.

Starter med forsamtale

Inden selve behandlingsforløbet skal der hos A Misbrugsbehandling først udføres en forsamtale. Dette er en uforpligtende samtale, hvor der bliver skitseret, hvilken form for alkoholmisbrug, der er tale om. Dette gøre ved at have fokus på vaner omkring alkoholmisbruget, på forbruget og på misbruget. Desuden diskuteres psykiske lidelse, det mentale helbred og tanker om afvænning. Ud for disse parametre udarbejdes hos A Misbrugsbehandling en udredning og en diagnosticering, der danner rammen og de bedste forudsætninger til et succesfuldt behandlingsforløb. I samtale deltager ofte også de nærmeste pårørende.

Varer typisk 6-7 uger

En alkoholbehandlingsforløb hos A Misbrugbehandling foregår typisk over seks til syv uger ambulant. Behandlingen foregår af undervisning i misbrug og afhængighed, i foredrag, i en gruppeterapi samt i kognitiv terapi og coaching. I sidstnævnte arbejdes med blandt andet personlig udvikling, i at styrke motivationen, i at få større selvindsigt og i hvordan man får fokus på positiv forandring. Desuden arbejdes med personlige og individuelle samtaler, der skal optimere udbyttet af behandlingen. 

NADA behandling

Hos A Misbrugsbehandling tilbydes også NADA behandling. Det er en behandlingsform, hvor det bliver muligt at styrke kroppens funktioner og få afbalanceret hele systemet. Dette er en af de mest effektive behandlingsmetoder i at afhjælpe søvnløshed, stress, depression, angst og altså misbrug.

Familiesamtale er vigtigt

Det er vigtigt, at familien og andre pårørende er med i forløbet omkring behandlingen. Derfor tilbydes hos A Misbrugsbehandling også samtaler med pårørende, hvor familien kan få værktøjer til at komme videre med fremtiden og få lagt fortiden bag sig.

Undgå tilbagefald

Det er ekstremt vigtigt at gennemgå en efterbehandling for at holde fokus på det positive, der er opnået med alkoholbehandling. Hos A Misbrugsbehandling er dette på hele tolv måneder, der er Danmarks længste af slagsen, og foregår de første tre måneder to gange om måneden og de resterende ni måneder en gang om måneden. Hvis der skulle ske tilbagefald, tilbydes der gratis behandling.

Central placering

Det er meget centralt, at du kan finde A Misbrugsbehandling centret placeret. Det er nemlig midt på Amagerbrogade tæt ved Amagerbro Station og ved buslinjen 5C. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted og komme i gang med misbrugsbehandling.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.