5 scenarier hvor du kan få brug for en 3d printer

3d printer

Har du lige købt nogle møbler du selv skal samle, men der mangler nogle dele? Eller måske du selv har købt ind til et gør-det-selv-projekt, men mangler nogle bestemte dele, som man bare ikke kan finde nogen steder. Heldigvis er der ingen grund til at gå i panik, da man kan ringe til 3d print service, der kan lave lige det du har brug for.

Hvor, hvad og hvordan starter jeg?

Du er i gang med dit byggeprojekt, men kan slet ikke forestille dig hvordan du kommer i gang. Lad os forstille os at du er i gang med at bygge et redskabshus, men ved faktisk ikke hvordan det helt præcist skal se ud, eller hvor du starter. Her kan en 3d print service hjælpe dig, da du kan forklare dem hvilke tanker du har, og så kan de printe en lille model for dig. Denne model kan blive din vejledning og inspiration til hvordan dit redskabshus skal se ud og bygges.

Hvor har jeg lagt alle mine ting?

Det næste der kan ske er at du har alt for mange ting, som du ikke ved hvor skal ligge – da du jo stadig er i gang med at bygge dit redskabshus. Selvom du har den bedste ide, til hvordan alle dine ting kan blive samlet på den perfekte måde, så kan det ikke blive en realitet – eller kan det? Hvis du forklare 3D Print Service hvad din ide er, så kan de printe lige præcis det du søger.

Jeg kender intet til noget

Har du købt nogle møbler du selv skal samle, men har smidt alle skruerne ud på nær en? Så kan du tage den med ned til 3d print service og få den kopieret så mange gange du vil. Dette gælder selvfølgelig også antikviteter, som du måske er kommet til at skubbe lidt for hårdt. Der vil 3d print service kunne hjælpe dig med at genskabe det.

Særlige og personlige print

Har du en speciel hovedform der mangler en cykelhjelm, eller en meget stor fod-størrelse, eller vil du gerne købe dit gamle brillesæt fra 60erne, men kan ikke finde det nogle stedet? Dette er intet problem, da 3d print service vil kunne hjælpe dig med det hele. Der er intet at frygte, da man med scanninger eller billeder vil kunne genskabe eller skabe ting der vil gøre din hverdag mere behagelig.

Forskellige teknologier, til forskellige produkter

De kan skabe rigtig meget hos 3d print service, men det vil også sige at de selvfølgelig ikke bruger det samme materiale til det hele. Man vil nemt kunne læse om alle de forskellige materialer, og hvad de bruges til, inde på deres hjemmeside. Derved kan man også nemt finde ud af, hvilket materiale der passer bedst til det produkt, man gerne vil have fremkaldt. Hvis man stadig er i tvivl, så kan man nemt kontakte dem og spørge dem til råds.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.